Facebooklike

KERAMIKK

Gjennom 3 generasjoner har vi hatt gleden av å tilby skandinavias største utvalg av norsk og dansk keramikk. Unike arbeider og mangfold, fra kopper å drikke av til dekorative veggfat og flotte skulpturer. Vi har stor glede i å finne flott keramikk som kan gi det lille ekstra i hverdagen.

Under viser vi et lite utvalg av hva vi har i butikken. Det er ikke alt vi har til enhver tid, noe finnes det kun ett eks av, og noen av arbeidene kan skille seg fra bildene.

KOPPER - SKÅLER - VASER - LYKT mm

klikk på bildene for å se større versjon, klikk igjen for å forminske.

anette begreanette begreasbjørn kopperasbjørn fargekartasbjørn fargekartasbjørn fargekartchristina kruschristina skålchristina skålchristina skålchristina skålchristina skålchristina skålhelle lykthelle krydderhelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vase helle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vasehelle vase